ban5

  Szolgáltatásaink

  • Vadász vizsgára felkészítés
  • koronglövészet oktatása
  • golyós fegyver lövészet

  Tájékoztatás saját fegyverrel NEM rendelkező ügyfeleink részére:

  • a lőtéren kizárólag sörétes fegyverrel tudnak lőni
  • golyós hosszú lőfegyver (puska) illetve maroklőfegyver (piszoly, revolver) nem áll rendelkezésre, ezek nem bérelhetőek

   

  Elérhetőség - Időpontegyeztetés:

  +36 (30) 946 1155

   


  A lőtér bemutatása

  Budapesttől 30 km-re az 50-es főút mellett, Dabas város szélén található egy egyedülálló hadi lőtér.
  Ezt azt jelenti, hogy a nagy katonai lőtér harmadik biztonsági sávjában helyezkedik el 25 hektáros területen.

  A lőtéren skeet és amerikai bolygó trapp pálya működik, valamint 8-10 változtatható korongpályát használunk. Összesen 60 automata korongdobó gépünk van, melyekkel komoly nemzetközi versenyeket rendezünk. A mai napig is bajnoki futamok és különböző kisebb versenyek lebonyolítása van folyamatban. 150 méteres golyós lőpálya is kialakításra került amit különböző számokban lehet használni. Lehetőség van futóvad lövészet kialakítására is.

  Ezeken kívül 10 boxrendszer is megtalálható amit maroklőfegyveres lövészetekre lehet használni.

  50-60 autó részére parkoló került kialakításra. Továbbá pihenő parkunk és játszóterünk is van (hintával, mérleghintával) a gyerekek nagy örömére. További sportolásra alkalmas területeink is vannak (röplabda, kosárlabda, tollas pálya, futball pálya) plusz egy kör alakú kis tó (kb 15 méter átmérővel, híddal). 4 hold golfpálya minőségben van kezelve.
  Természetesen szociális helységek is rendelkezésre állnak.

  loter dabas

  Versenyiroda is megtalálható itt, téli melegedő kandallóval. Nagy nyílt (fedett) teraszunk van büfével kombinálva, mely a vendéglátás szempontjából elégíti ki az ilyen irányú igényeket. A területen áramvételezési lehetőségek vannak (földkábel) kialakítva. A lőtér éjjel-nappal őrzött.

  Ez a terület hatalmas és az országban az egyetlen magántulajdonú hadilőtér.

  GPS koordináták: 47.166023, 19.311308

  Térkép

  Képgaléria


  Tisztelt Sportlövők, Vadászok, kedves lövészet iránt érdeklődők!

  A Dabasi Koronglőtér nevében szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a lőtér nevét jogosulatlanul  használja a lőtér korábbi bérlője Korbán Krisztián.

  A 2019 szeptember 31-el a Dabasi Koronglőtér felbontotta a vele kötött bérleti megállapodását. Ennek oka Korbán Krisztián megbízhatatlan és gátlástalan magatartása-,  inkorrektsége, a lőtéri szabályok be nem tartása, lőtér működésének veszélyeztetése.

  Ennek ellenére Korbán Krisztián a Facebook-on (Dabasi Koronglőtér) illetve egyéb helyeken úgy hivatkozik a Dabasi Koronglőtérre mint vele hivatalos kapcsolatban álló személy, holott ez nem így van! Az ezeken a csatornákon megjelölt elérhetőségek NEM  a Dabasi Koronglőtér elérhetőségei!

  A Dabasi Koronglőtér hivatalos elérhetősége:

  - http://www.krisztian-es-tarsa.hu/dabasi-loter

  - Telefon: +36 (30) 946 1155

  - E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  - GPS koordináták:  47.166023, 19.311308

  Az ettől eltérő tájékoztatás és félrevezetések elkerülése érdekében a megfelelő jogi lépéseket megtettük (ezúton felhívva a lőtértulajdonosok figyelmét Korbán Krisztiánnal történő együttműködés veszélyeire).

  A fenti elérhetőségeken szeretettel várjuk továbbra is sportársainkat illetve  a lövészet iránt érdeklődő kedves vendégeinket.

  Üdvözlettel:

  Krisztián István

  Dabasi Koronglőtér
  tulajdonos

   

  Értékesítés és információ

  Érdekli termékünk, vagy szolgáltatásunk? Vegye fel a kapcsolatot velünk! A szakmai tanácsokon túl a megfelelő termék kiválasztásában is segítségére leszünk.

  Krisztián István

  +36 (30) 946 1155

  info@krisztian-es-tarsa.hu

  Kapcsolat

  Krisztián és Társa Üvegipari Kft. Dabas

  2370 Dabas, Bartók Béla út 40.

    +36 (30) 946 1155

  info@krisztian-es-tarsa.hu

  Krisztián és Társa Kft. © 2019 | Minden jog fenntartva!